تبلیغات
فرهیختگان - نخبگان - کارآفرینان و چهره های ماندگار گلمکان - >>طرز تهیه شیره انگور


به سایــــت انـدیـشـمــنـدان ، فــرهـیـخـتـگان و افتخــار آفرینـــان آوای گلمــــکـان خـــوش آمدیـــــد ***کارجویان عزیز برای ثبت نام در لیست افراد جویای کار اینجا کلیک کنید*** ضمن تشکر از همکاری صمیمانه شما کاربران عزیز ؛ به نظرات و پیشنهاداتی که مشخصات کامل را ارائه فرمایند پاسخ گو هستیم ***

تهیه شیره انگور _مهرماه۹۶ شهرگلمکان
باتشکر از سرکار خانم عرفانی

طرز تهیه شیره انگور

برای تهیه شیره انگور سنتی ابتدا انگورها را خوب با دقت میشویید و در آبکشی قرار می دهید سپس آنها را با کوشکوب خوب له میکنید تا آب انگور در بیاید ، آب انگور را در ظرفی مانند قابلمه ریخته و خاک سفید را روی بخاری با حرارت یا زیر آفتاب قرار می دهید بعد به آب انگور می افزایید. زیرا خاک اگر حرارت نبیند ، آب انگور را گل آلود می کند.

خاک سفید را میتوانید از عطاری ها خریداری کنید. که این خاک دارای املاح معدنی فراوانی است. حتما باید درون آب انگور خاک بریزید تا زمان جوشیدن آب انگور ترش بشود و حرام نشود.

دستور پخت شیره انگور

بعد از افزودن خاک به آب انگور یک شب میگذارید تا استراحت کند ، بعد با استفاده از یک پارچه تمیز آن را صاف میکنید تا خاک از آب انگور جدا شود و پس از  2 ساعت آب انگور را می جوشانید.

افرادی که شیره سنتی تولید میکنند اعتقاد دارند که اگر آب انگوری که جدا کرده اید از خاک را از ابتدا در قابلمه یا دیگ هایی از جنس روی بریزید و بجوشانید آب انگور طی زمان زودتری کش دار میشود و قوام می یابد و رنگ قهو های روشن و شفاف بخود میگیرد.

حال اگر آب انگور جدا کرده از خاک را از ابتدادر دیگ های مسی بریزید و بجوشانید مدت زمان طولانی تری باید صبر کنید تا کش دار شود و قوام یابد و قاعدتا بدلیل بیشتر جوشیدن رنگش تیره میشود ونهایت شیره انگور سفت تری خواهید داشت.





طبقه بندی: آموزشی - تولیدی،

تاریخ : چهارشنبه 26 مهر 1396 | 11:55 ق.ظ | نویسند : فیروز حسینی
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • موزیک سی تی