تبلیغات
فرهیختگان - نخبگان - کارآفرینان و چهره های ماندگار گلمکان - >>طرز تهیه آش رشته خانگی


به سایــــت انـدیـشـمــنـدان ، فــرهـیـخـتـگان و افتخــار آفرینـــان آوای گلمــــکـان خـــوش آمدیـــــد ***کارجویان عزیز برای ثبت نام در لیست افراد جویای کار اینجا کلیک کنید*** ضمن تشکر از همکاری صمیمانه شما کاربران عزیز ؛ به نظرات و پیشنهاداتی که مشخصات کامل را ارائه فرمایند پاسخ گو هستیم ***

مراسم آش بری(درست کردن رشته آش)
توسط حاجیه خانم فیضی از زنان نمونه گلمکان

باتشکر از سرکار خانم طاهره درویش
طرز تهیه رشته آشی خانگی

مواد لازم.

آرد گندم  2 پیمانه

نمک 1 قاشق چایخوری( با پیمانه اندازه گیری)

آب ولرم به مقدار لازم.

آرد اضافی به مقدار لازم

طرز تهیه.

برای این رشته بهتره از آرد گندم که برای تهیه نان مصرف داره استفاده کنید.ابتدا آرد را با نمک مخلوط

و یک بار الک کنید.

 

20140806613.jpg

 

آب ولرم نه داغ نه سرد را کم کم به آرد اضافه کرده و بعد از اضافه کردن مدام آرد را به هم بزنید که

یک خمیر سفت و منسجم داشته باشید.

 

20140806614.jpg

 

خمیر  باید در حدی باشد که به دست نچسبد و خیلی راحت از ظرف جدا شود.نکته مهم ورز دادن خمیر

است اگر خمیر زن دارید خب کاملا می زنید تا حدی که از ظرفش جدا شود.اما اگر ندارید چند دقیقه با دست

ورز دهید سپس خمیر را از ظرف جدا کرده و با شماره 100 بار خمیر را بلند کرده و محکم داخل ظرف

بکوبید با این روش نه خسته میشوید و نه کیفیت خمیر پایین می ماند.توجه کنید سفتی خمیر بیشتر از خمیر

معمولی است.

 

 20140806617.jpg

 

بعد از آماده شدن خمیر مهم ترین مسئله استفاده از آرد است.آرد زیادی را روی  تخته کارتان ریخته و

خمیر را روی آن قرار داده سپس روی خمیر را مجددا آرد بپاشید.

 

20140806618.jpg

 

با وردنه که به آرد آغشته کرده اید خمیر را کاملا باز کنید و مدام روی آن آرد بپاشید.

 

20140806619.jpg

 

نازکی خمیر به حدی باشد که بعد از برش پاره نشود و بتوان به راحتی آن را جابه جا کرد.نکته مهم در تهیه آش

رشته هر چه خمیر ضخیم تر باشد آش رشته خوشمزه تره.

 

20140806620.jpg

 

خدا بیامرزه کسی که کاتر رو اختراع کرد.شما خیلی راحت می توانید با پیتزا کاتر خمیر را به اندازه مورد

نظرتون برش بزنید.

 

20140806621.jpg

 

من چون تنها منزل بودم و هم میخواستم کار انجام بدم هم عکس بگیرم زیاد برش

های منظمی نزدم ولی شماراحت تر می تونید این کار را انجام بدهید.

 

20140806622.jpg

 

یادتون باشه موقع برش زدن هم روی برشها آرد بپاشید.چون اگه خمیر چسبنده باشه

برای خشک شدنش مشکل خواهید داشت.برشها را کنار بگذارید.

 

20140806623.jpg

 

بهترین وسیله که می تونید به راحتی رشته ها را روی آن خشک کنید و یک روزه هم

جواب بگیرید استفاده از چند تا چوب رختی است.خیلی راحت خمیرها را روی آن قرار

بدید و به دسته کابینت یا هر جای دیگه وصل کنید تا خمیرها سریع خشک شوند.فقط

یادتون باشه زیرش یه سینی قرار بدید وقتی خمیر خشک میشه خودش جدا میشه

 

 

یکی دیگه از روش های بریدن خمیر به صورت سریع رول کردن خمیره به شرطی که

وقتی رول می کنید مدام زیر رو روی آن آرد پاشیده تا به هم نچسبد.سپس باریک

باریک برش بزنید و بعد از برش به وسیله آرد باز کنید.می تونید روی یک سبد خمیرها

را گذاشته که راه رد شدن هوا را داشته باشه و بگذارید تا کاملا خشک بشه.یک نکته

دیگه که باید حتما بگم اینه که فکر نکنید اگه خمیر کج و شکسته بشه خراب میشه

نه ولی اگه مرتب برش بزنید زیباتره.اگر هم که دستگاه خمیر را داشته باشید که

واقعا راحت تر هستید.متاسفانه دستگاه خمیر را امانت به کسی دادم خواستم براتون

عکس ازش بگیرم سعی میکنم عکس بگیرم و حتما اینجا براتون بزارم.خیلی دستگاه

ساده و ارزونی هستش.با پاستا ساز نمی تونید بزنید چون خیلی نازک میکنه و برای

داخل آش ما ایرونی ها خوشمزه  و زیبا نیست.

 

20140806626.jpg

 

خمیری را که برش می زنید در همان موقع هم میتوانید استفاده کنید .فقط نکته مهم

اینه که خمیر تازه خیلی سریع می پزه و در چند دقیقه به آماده شدن آش اضافش

کنید.که خیلی هم خوشمزه است.

 


 

این هم مدل بازاری و آماده آن که با همان دستگاه که گفتم درست میشه.ولی بهتون

میگم که بدون دستگاه چطوری بازاری خمیر را درست کنید.بهترین روش استفاده از

سره چرخ گوشت هست.قسمت سره چرخ گوشت را جدا کنید.تیغه های آن را بیرون

بیاورید تا فقط قسمت L مانند آن بماند کاملا به آرد آغشتش کنید خمیر را داخل آن

بزاید و دندانه ریز را بدان وصل کنید و خمیر را فشار بدید تا مانند خمیرهای آماده از

دستگاه بیرون بیاد.امیدوارم  بتوانید بهترین رشته را درخانه آماده کنید.

 





طبقه بندی: آموزشی - تولیدی، اخبار،اطلاعیه،

تاریخ : دوشنبه 10 مهر 1396 | 10:55 ق.ظ | نویسند : فیروز حسینی
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • موزیک سی تی